Despre Brightest! Greenest! Buildings Europe 2015

TECADE participă săptămâna aceasta la un târg mai puțin obișnuit prin faptul că acesta se desfășoară în lumea virtuală: Brightest! Greenest! Buildings 2015. Această expoziție virtuală este dedicată proiectelor ecologice respectiv soluțiilor de construcție sustenabile pentru piața europeană. Scopul acestei expoziții virtuale este de a fi accesibil tuturor celor care sunt interesați în astfel de proiecte sustenabile din toată Europa. Evenimentul este susținut printre alții de Comisia Europeană, Romania Green Building Council  și World Green Building Council – Europe Regional Network. Cea de-a doua ediție al târgului se desfășoară între 10 și 11 Iunie, între orele 11 și 19:30.

Acest eveniment este realizat în primul rând investitorilor și profesioniștilor din Europa în domeniul clădirilor verzi. Avantaje:

  • economisirea costurilor de călătorie/transport, timp, costuri de participare (participarea la tărgul virtual este gratuită)
  • se poate vizita rapid și eficient numeroase standuri
  • interacțiune respectiv schimb de informații cu participanți și vizitatori
  • colectare salvare și descărcare conținut, broșuri, prezentări
  • descoperirea noilor trenduri în industrie.

Toate acestea simplu, comod, având nevoie doar de un calculator și de o conexiune la internet.

Cum puteți participa la acest eveniment?

Este destul de simplu. Pentru a lua parte la acest hyperfair este nevoie să vă înregistrați aici: https://secure.hyperfair.com/global/registration/submit/BGB:Attendee . Nu ar trebui să dureze mai mult de 5-10 minute. Pentru o experiență bună și o navigare fără probleme vă recomandăm să folosiți ca și browser Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Safari. După ce ați completat câmpurile necesare și ați primit o confirmare de la organizatori, puteți explora acest hyperfair.

Standul Tecade se află în Pavilionul B,  standul 7. Explorați proiectele noastre, descărcați broșurile valabile în patru limbi, stați de vorbă cu noi prin chat (mesaje live sau Skype). Vă așteptăm cu drag!