BENEFICIILE UTILIZĂRII LEMNULUI ACCOYA

Lemnul Accoya® este lemn de înaltă performanță. Creat din lemn exploatat în mod sustenabil, Accoya® a creat un proces unic de acetilare care modifică permanent lemnul în întregime.

Rezultatul: un lemn masiv, prietenos cu mediul, durabil, cu stabilitate dimensională și de o frumusețe care egalează sau chiar depășește cele mai bune esențe tropicale tari.

Lemnul Accoya® provine din surse sustenabile inclusiv FSC și are atestări de top în domeniul protecției mediului precum certificarea Gold Cradle to Cradle™ acordată de prestigioasa organizație McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC).

Lemnul Accoya® este perfect pentru aplicații solicitante, cum ar fi ferestrele și ușile, locuri în care marja de eroare este minimă, dar, indiferent de condiții, acestea trebuie să se deschidă tot anul.

Accoya® este perfect pentru placări exterioare acolo unde se dorește păstrarea frumuseții naturale a lemnului, dar sustenabilitatea și performanța ridicată sunt esențiale. La placarea pardoselilor, unde este important ca scândurile să nu se strâmbe, să nu se răsucească, să nu se arcuiască, Accoya® face față oricăror provocări.