Contact

Adresa

  • Strada Lăzăreni nr. 164
  • Dobolii de Jos
  • jud. Covasna, România
Proiect Colaborativ WeWilder

Selectate

Tecade a luat la acest proiect initiat de WWF Romania, in zona Armenis, judetul Caras-Severin, numit Campusul WeWilder. Acesta este primul hub rural construit in intregime din lemn cu ajutorul celor mai noi tehnologii, Tecade a realizat 140 mp de riflaj din fag termotratat si uleiat, un material rar folosit in finisaje de exterior, dar reprezentativ pentru Caras, "tara fagului".
Despre WeWilder
Campusul este amplasat in cel mai impadurit judet al Romaniei, Caras-Severin, locul unde in urma cu opt ani au fost eliberati primii zimbri in parteneriatul dintre WWF, Rewilding Europe si Primaria Armenis.
X
Cladirea principala a Campusului
Campusul este format dintr-o cladire principala, pe nume Zana, si trei cabane tiny-house
In interiorul Zanei se afla o sala multifunctionala destinata intalnirilor, colaborarii si servirii mesei. La mansarda exista o biblioteca, un loc de relaxare, cu volume despre ecologie, hrana si constructii sustenabile. Cladirea principala are forma unei suri cu un perete mare de sticla cu priveliste catre dealurile Armenisului, fiind acoperita de 17.600 de sindrile realizate manual de catre mesteri traditionali, familia Popa din Albac, si de 140 mp de riflaj din fag termotratat si uleiat realizat de Tecade.