Contact

Adresa

  • Strada Lăzăreni nr. 164
  • Dobolii de Jos
  • jud. Covasna, România
Sibiu Accoya

Accoya,Case din Lemn,Selectate

La cel mai recent proiect, cel de la Sibiu, calitatea lemnului utilizat a reprezentat una din elementele hotaratoare pentru realizarea acestei case deosebite. Atat la grinzi cat si la capriori dorinta ca lemnul sa ramana natur si vizibil a impus tratarea cu deosebita atentie a tuturor chertarilor respectiv a imbinarilor.
Folosirea lemnului Accoya
Elementul de absoluta noutate pentru Romania o reprezinta folosirea lemnului acetilat ACCOYA® WOOD. Durabilitatea, stabilitatea dimensionala exceptionala, recomanda acest lemn pentru realizarea elementelor expuse la exterior si supuse capriciilor mediului.
X
Scurta poveste a proiectului
O poveste incepe intotdeauna cu a fost odata
Da a fost o data 13.10.2014 cand am demarat acest proiect generos, cu exprimarea creativitatii, noi toti, incepand de la beneficiar, care a vrut sa-si vada un vis realitate, arhitect, care a avut prilejul de a-si valorifica cat mai bine priceperea si talentul, pana la noi, constructorul, pentru care acest proiect a insemnat ocazia perfecta de a ne pune in valoare experienta pe care o avem in constructia de case pe structura din lemn.