Contact

Adresa

  • Strada Lăzăreni nr. 164
  • Dobolii de Jos
  • jud. Covasna, România

Termeni și Condiții

 

1. Introducere

Bun venit la tecade.ro! Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu vreuna dintre aceste condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 

2. Informații Despre Noi

SC Tecade SRL

Strada Horia nr.5C, Brașov, jud. Brașov, România
[email protected]
+40 730 040 123
CUI: RO13783389
J08/325/2001

 

3. Utilizarea Site-ului

Puteți utiliza site-ul nostru în scop personal și non-comercial. Nu trebuie să utilizați site-ul nostru în niciun fel care ar putea cauza daune sau ar putea afecta disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului.

 

4. Confidențialitate și Protecția Datelor

Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru.

 

5. Formularul de Contact

Dacă alegeți să ne contactați prin formularul de contact de pe site-ul nostru, sunteți de acord să furnizați informații precise și complete. Vom utiliza aceste informații pentru a răspunde la întrebarea dvs. și le putem stoca pentru referințe viitoare

 

6. Proprietate Intelectuală

Tot conținutul de pe acest site, inclusiv text, grafică, sigle, imagini și software, este proprietatea SC Tecade SRL și este protejat de legile privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce, distribui sau utiliza în niciun fel conținutul acestui site fără permisiunea noastră scrisă.

 

7.Link-uri către Site-uri Web ale Terților

 

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale terților. Nu avem control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile lor de confidențialitate. Vă rugăm să revizuiți termenii și condițiile oricărui site web al terților pe care îl vizitați.

 

8. Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, SC Tecade SRL nu va fi răspunzătoare pentru daune indirecte, incidentale, speciale, consecințiale sau punitive, sau pentru pierderi de profituri sau venituri, fie directe sau indirecte, sau pierderi de date, utilizare, bunăvoință sau alte pierderi intangibile.

 

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizarea continuă a site-ului după orice modificare indică acceptarea dvs. a termenilor actualizați.

 

10. Legea Aplicabilă și Jurisdicția

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigii legate de acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 

Vă mulțumim pentru vizitarea tecade.ro. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [email protected]